Care sunt preferinţele românilor în privința partidelor politice din țara noastră?

În cadrul unui  sondaj, cu privire la preferinţele românilor pentru partidelel politice, partidul PSD se situează pe primul loc, urmat de PNL. Astfel, procentul înregistrat de social democrați este de 38%. Pe locul al doilea, la o diferență destul de mare de social-democrați, este PNL, cu un procentaj de doar 19%.

Iar pe locul al treilea se află AUR, cu un procent de 13%. Pe ultimul loc, la o diferență de un procent față de AUR, este USR, cu un procent de 12%, potrivit sondajului.

Sunt şanse foarte mari ca noul Guvern al României să fie format din PNL, PSD şi UDMR

În  acest context schimbător  de preferințe,  cine ar putea fi prim-ministru şi care este lista miniştrilor, potrivit surselor Capital.ro. Se pare că au loc negocieri intense între PNL şi PSD în aceste momente şi tot mai multe voci sunt de părere că social-democraţii sunt foarte aproape de a intra la guvernare!

În România, formula posibilă a noului Guvern PNL-PSD-UDMR. Astfel, pentru funcţia de prim-ministru, numele care sunt în cărţi sunt Marcel Ciolacu sau Alexandru Rafila, în cazul în care funcţia va reveni PSD. Dacă premierul va fi de la PNL, şansele cele mai mari le…

Citeste continuarea Aici

You might also like