Care este relaţia dintre fostul principe Nicolae şi Principesa Margareta

Fostul principe Nicolae declară că nu are nevoie de un titlu pentru a face demersuri de a fi reprezentant al României, menţionând că reprezentanţii Casei Regale refuză orice comunicare cu el, dar că ei este deschis la dialog.

Fostul principe Nicolae a povestit, duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV când a fost ultima oară când l-a văzut pe Regele Mihai.

În amintire sale, “În septembrie 2015 a fost ultima dată, pentru ziua bunicii mele, şi am stat două zile cu ei în Elveţia. Am discutat anumite lucruri. Nu mi-a reproşat nimic. M-a întrebat de mai multe ori cum merg proiectele în România, cum e România, ce mai am în plan în România şi bineînţeles despre condusul avioanelor. Sunt pasiuni pe care le-am avut în comun”, a afirmat fostul principe.

În plus, acesta s-a referit şi la procesul câştigat cu Casa Regală a României, care l-a acuzat că a intrat prin efracţie în casa din Elveţia a Regelui Mihai, în ultima perioadă a vieţii sale.

Astfel, “Nu înţeleg de ce au făcut acest demers. Pur şi simplu m-am dus acolo pentru că am înţeles că bunicul a fost în ultimele zile de viaţă. În 2017. Şi am vrut…

Citeste continuarea Aici

You might also like