Care au fost aşteptările jurnalistului Lucian Mândruţă, şi nu numai, după alegerile în care Klaus Iohannis a devenit preşedinte

În cadul unui mesaj lansat joi, 4 noiembrie,  jurnalistul Lucian Mândruţă a spus că și-a pus  mari speranțe în președinte și în clasa politică, însă a fost dezamăgit profund după ce și-a dat seama că „visele noastre, aşteptările noastre, credinţele, sunt numai bune să ne ştergem undeva cu ele”.

Klaus Iohannis, criticat în cel mai aspru mod posibil

Astfel, jurnalistul a povestit pe pagina sa de socializare că în anul 2014 a scris cartea „Share”, după alegerile în care Klaus Iohannis a devenit preşedinte. Însă, toate așteptările românilor, spune Lucian Mândruţă, s-au transformat în iluzii.

În cadrul unui videoclip acesta spune, „Am fost până la Paris, cam cu ultimii bani din casă, ca să filmez şi să pun pe Facebook (…) sute de mii de oameni în toată Europa care stăteau la coadă să vă voteze. Am povestit cum a început pentru mine adversiunea faţă de ceea ce se întâmpla atunci – l-am văzut pe Ponta cu steaguri roşii serbându-şi ziua pe stadion – o chestie care m-a oripilat.

Am pus tot aici, 2014, (…) toate speranţele de la vremea aceea, toate aşteptările noastre de schimbare de la dumneavoastră. Am…

Citeste continuarea Aici

You might also like