Calvin Klein dezvaluie ultima campanie Calvins or nothing, cu jucatorul numarul 1 mondial la simplu, Carlos Alcaraz.

Calvin Klein anunta lansarea celui mai recent capitol al campaniei sale Calvins or nothing, cu jucatorul numarul 1 mondial la simplu, Carlos Alcaraz.

Continuand naratiunea vizuala care a debutat in toamna anului 2022 cu actorul si compozitorul Maya Hawke si fotbalistul profesionist Romelu Lukaku, Calvins or nothing a prezentat de atunci si alte talente actuale, inclusiv sportivi de top din intreaga lume, in Calvin Klein Underwear.

Un fenomen sportiv global care a doborat multe recorduri, Carlos este surprins intr-o serie de portrete si videoclipuri neprelucrate, minimaliste, realizate de Gray Sorrenti. Imaginile puternice in alb-negru evidentiaza forta si increderea lui Carlos si amintesc de senzualitatea intrinseca pentru care este cunoscut brandul.

 

Carlos este fotografiat in lenjeria Calvin Klein Modern Cotton, Cotton Stretch si Cotton Classic Underwear, si de asemenea in noul Classic Straight denim. Totodata apare si in stiluri selectate din noua colectie Calvin Klein 1996 Underwear, care va fi lansata in curand. In nuante de alb-negru si o selectie de imprimeuri indraznete, colectia 1996 ofera un twist puternic al produselor clasice specifice brand-ului, reimaginate…

Citeste continuarea Aici

You might also like