Biroul de Audit al Statului de la Budapesta arată cu degetul înspre femei

În Ungaria, Biroul de Audit al Statului de la Budapesta arată cu degetul înspre femei atunci când vine vorba despre o serie de probleme, de la declinul fertilității țării și până la insuccesele studenților masculi, se arată într-un material semnat de Charlotte Lytton și publicat în The Telegraph.

La întrebările sale, „De ce nu-s în stare femeile să-și găsească soți? Să fie oare pentru că acei potențiali soți sunt mult prea ocupați să scrie rapoarte despre motivele pentru care femeile nu-și pot găsi soți”?

Cam asta pare să sugereze un comunicat recent al Biroului de Audit al Statului din Ungaria. Această dilemă arzătoare i-a determinat să tragă semnalul de alarmă în privința „educației roz” – adică faptul că femeile se înscriu la facultate sau că reprezintă majoritatea profesorilor din învățământul preuniversitar -, un „fenomen” care, se tem ei, are „numeroase consecințe economice și sociale”.

Astfel, „Și numai ce se apucă să le înșire, ba încă pe larg. Printre principalele lor îngrijorări e cea că, fiind prea multe studente, pentru ele va fi dificil să-și găsească soți de același nivel…

Citeste continuarea Aici

You might also like