Bacalaureat 2022-sesiunea de toamnă, proba la matematică este miercuri17 august

Pentru Bacalaureatul 2022, candidaţii înscrişi la sesiunea de toamnă a examenului, vor susţine miercuri proba obligatorie a profilului. La această sesiune de toamnă sunt așteptați aproape 35.000 de candidați, din care aproape două treimi provin din promoția acestui an. Prima probă a avut loc, marţi, la Limba şi literatura română. Iar rezultatele vor fi afişate pe 31 august.

Astfel, la sesiunea de toamnă a examenului de BAC. A doua probă are loc astăzi și este proba la alegere a profilului și specializării – proba scrisă. Cu alte cuvinte, astăzi, pe 17 august, candidații vor susține proba scrisă obligatorie a profilului: mai exact matematică sau istorie.

Subiectele de la proba de astăzi vor fi afișate după încheierea timpului alocat pentru rezolvare, pe site-ul oficial al Ministerului Educației, Edu.ro. Candidații au la dispoziție 120 de minute pentru rezolvarea subiectelor.

 Sesiunea de toamnă și subiectele la matematică

Subiectele la matematică de la BAC 2022, acestea vor fi diferite ca nivel de dificultate în funcție de fiecare profil în parte. Pentru ca elevii de clasa a XII-a și a XIII-a să se acomodeze cu aceste…

Citeste continuarea Aici

You might also like