Aura B. : „Clipul piesei Quedate Aqui a fost filmat în Londra, un oras pe care l iubesc”

Fermecatoarea solista Aura B a revenit in atentia fanilor sai cu o noua piesa insotita de un videoclip filmat tocmai la Londra. Solista ne-a oferit mai multe detalii interesante despre noua piesa, videoclip dar si cariera sa. Mai multe cititi in interviul pe care ni l-a acordat in exclusivtate.

Bravonet: Buna, Aura B., ai revenit cu o piesa noua si ai filmat un videoclip. Spune-ne cine esti, de unde numele de scena?

Aura B.: Bine v’am gasit. Ma bucur foarte mult ca ma aflu aici impreuna cu voi. Pentru cei care inca nu ma cunosc, numele meu este Aurora Broscareanu, dar familia si prietenii ma strigau mereu Aura, de aceea numele meu de scena a ramas Aura B asa cum ma puteti gasi pe youtube.

Pentru inceput, te rugam sa ne spui cine esti in realitate?
Cine este Aura? Aura e o fata nascuta intr-un oras de granita din Romania, mai exact din Dr Tr Severin, unde a terminat si un liceu de muzica, clasa de pian si mai apoi canto clasic. Am iubit muzica mai mult decat va puteti imagina si am urmat aceasta cale pana am ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii.

aura b.

Ai lansat un nou videoclip, o noua piesa. Care este povestea ei?
Noua mea melodie se numește “ Quedate Aqui “, este…

Citeste continuarea Aici

You might also like