Ascultă Radio ZU și joacă „MARE, MIC sau NIMIC”! Câștigi de la 500 de euro la nimic!

La 13 ani de Radio ZU, ai joc nou cu Buzdu, Emma și Morar. Ascultă Radio ZU și joacă „MARE, MIC sau NIMIC”! Câștigi de la 500 de euro la nimic!

Buzdu, Morar și Emma îți propun un ZUper concurs la început de sezon. Joacă „MARE, MIC sau NIMIC”! Ai ocazia să câștigi 500 de euro, 200 de euro sau nimic. Depinde care-i plicul care-ți face cu ochiul.

Joaca este simplă.

În fiecare dimineață în studioul Radio ZU ajung 3 plicuri care conțin 3 premii diferite. 500 de euro. 200 de euro. NIMIC. Ele vor fi atribuite în mod aleatoriu celor trei matinali: un plic Mihai Morar, un plic Daniel Buzdugan, un plic Emma. La semnalul de concurs, dintre ascultătorii înscriși este selectat unul singur care intră în direct pentru a juca. Toate informațiile sunt disponibile în regulamentul de concurs.

„MARE, MIC sau NIMIC”. „Norocul ți-l faci cu mâna ta! În perioada 13.09.2021 – 28.09.2021, alege plicul și vezi câștigul! Poți să câștigi de la 500 euro la NIMIC!”.

Și… pentru că anul acesta Radio ZU împlinește 13 ani, pe 29 septembrie, fix în ziua cea mare, concursul „MARE, MIC sau NIMIC” se va desfășura pe tot parcursul zilei, în toate…

Citeste continuarea Aici

You might also like