ANDREEA MARIN ÎNCHIDE GURA LUMII ȘI VORBEȘTE DESPRE PROBLEMA CU CARE S-A CONFRUNTAT ANI DE ZILE. CE ASEMANARE ESTE ÎNTRE EA ȘI LAVINIA PÎRVA

Asemănarea fizică izbitoare dintre Andreea Marin și Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr, nu a fost niciodată un subiect străin pentru vedetă. Fie că a fost vorba despre cel mai mare fan, fie despre cel mai mare critic, comentariile nu au încetat, chiar și acum, după ani de când Andreea Marin și Ștefan Bănică nu mai formează un cuplu.

La aproape 10 ani, aceasta a vorbit pentru prima dată despre asemănarea izbitoare cu Lavinia Pîrva și a închis gurile rele care spuneau că Stefan Bănica Jr. și-a ales actuala soţie după chipul și asemănarea zânei.

„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie.”, a spus Andreea Marin pentru KanalD.

Odată cu trecerea anilor, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Zâna surprizelor este…

Citeste continuarea Aici

You might also like