Alla Pugacheva a declarat luna trecută că războiul ucide soldați pentru scopuri iluzorii și împovărează oamenii obișnuiți

În prezent, Alla Pugacheva a anunțat pe contul său de Instagram că se află în Israel, asta după ce ea a criticat războiul din Ucraina. Anterior, soțul ei a fost numit „agent secret” pentru opiniile pe care le are cu privire la războiul început la data de 24 februarie.

Regina muzicii pop sovietice, Alla Pugacheva a declarat luni că se află în Israel, la trei săptămâni după ce a denunțat războiul din Ucraina al președintelui Vladimir Putin, care transformă Rusia într-o paria globală.

În mesajul său, „Mulțumesc armatei mele de mai multe milioane de fani pentru dragostea și sprijinul lor, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciună. Din Țara Sfântă, mă rog pentru voi și pentru pace. Sunt fericită”, spune Pugacheva, în vârstă de 73 de ani.

Pugacheva este cunoscută de generațiile de ruși pentru hituri precum piesa „Million Scarlet Roses” din 1982 și filmul „The Woman who Sings” din 1978.

Pugacheva a declarat luna trecută că războiul ucide soldați pentru scopuri iluzorii și împovărează oamenii obișnuiți.

În trecut, Pugacheva a fost sărbătorită atât de Putin, cât și de predecesorul său în funcția…

Citeste continuarea Aici

You might also like