Alimentele pregătite la microunde nu au un gust la fel de bun precum cele făcute la cuptor sau pe aragaz

În prezent, cuptorul cu microunde a devenit un aparat nelipisit din orice bucătărie. Este o soluție rapidă pentru gătit și mai ales pentru încălzirea anumitor preparate. Nu e nevoie decât să apăsăm câteva butoane și să așteptăm semnalul sonor care ne indică faptul că mâncarea este gata.

Nimic nu poate fi mai simplu decât atât! Există totuși o problemă: alimentele pregătite la microunde nu au un gust la fel de bun precum cele făcute la cuptor sau pe aragaz, potrivit Dcnewsstation.

Problema nu este aparatul în sine, ci modul în care așezăm mâncarea

Problema nu este cuptorul cu microunde. În cadrul unui videoclip devenit viral pe TikTok deja arată că cea mai bună modalitate de a prepara mâncarea la microunde ține de modul în care o așezăm pe farfurie sau în alt recipient. De fapt, arată utilizatorul de TikTok, este mai bine să așezăm mâncarea pe marginea farfuriei, nu în mijlocul ei.

Explicația științifică

Concret, cercetătorul Makenzie Bryson Jackson spune că există o explicație științifică pentru care este mai bine să încălzim alimentele pe marginea vasului, decât în ​​mijlocul lui. Și totul are legătură…

Citeste continuarea Aici

You might also like