Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga la începutul carierei: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, urâțele”

Cântăreața a fost invitată recent în emisiunea online „Viața vedetelor”. Acolo, pe Youtube, Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri despre viața personală, din spatele camerelor de filmat, dar și despre cariera ei. Se laudă cu o viață profesională de succes, e artistă, cântă la evenimente, în emisiuni de televiziune, are parte de reușite în industria muzicală.

Cu toate acestea, la început, i-a fost destul de greu să își croiască un drum în muzică. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din București, dar s-a îndreptat către marea ei pasiune. Pe atunci ea era complexată din cauza felului în care arăta. Ea susține că Marius Moga a fost una dintre persoanele care i-au spus cuvinte dure.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram in backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici…

Citeste continuarea Aici

You might also like