6 tehnici prin care să faci rapid curățenia de toamnă

Curățenia generală de la începutul toamnei poate genera cel mai adesea o doză de stres, dar și depunerea unui efort mare pentru a duce această activitate la bun sfârșit. Înainte de a te apuca efectiv de treabă, realizează o lista cu toate activitățile pe care le ai de făcut și analizează dacă le poți finaliza în timpul pe care ți l-ai alocat pentru curățenia generală.

Pentru a reduce nivelul de stres pe care efectuarea curățeniei ți-l poate cauza, îți prezentăm unele dintre cele mai eficiente tehnici care să te ajute să fii mai productiv și să faci curățenie mai rapid. Aceste tehnici te pot ajuta oricând dorești să-ți aranjezi casa, nu doar atunci când faci curățenia generală de sezon.

Șterge praful din fiecare cameră

Praful se poate acumula în cantități destul de mari în locurile mai puțin accesibile, astfel că este indicat să le ai și pe acestea în vedere, în special: caloriferele, spațiul de sub canapea și din spatele mobilierului ori rafturile bibliotecii. Înainte să așezi cărțile la loc pe raft, le poți selecta pe cele la care vrei să renunți și să contactezi un anticariat care cumpără cărți și…

Citeste continuarea Aici

You might also like