6 beneficii reale ale apei filtrate

Avem nevoie de apă pentru a supraviețui. Oamenii sunt formați din 70% apă. Apa este mai importantă decât mâncarea – putem rezista până la o lună fără mâncare, dar putem supraviețui doar o săptămână fără apă. Cee ce face cu atât mai important să bem apă curată și pură.

Dacă apa nu este tratată, filtrată sau purificată, ne poate îmbolnăvi. Apa filtrată de la robinet este mai bună şi decât apa standard de la robinet, și decât apa îmbuteliată. Haideţi să aruncăm o privire la beneficiile apei filtrate şi ale utilizării filtrelor de apă.

Filtrarea apei de la robinet este rentabilă

Folosirea filtrelor de apă pentru a filtra apa de la robinet este mult mai ieftină decât cumpărarea de apă îmbuteliată, care, în plus, nu este ecologică, din cauza sticlelor de plastic. Destul de amuzant, cea mai mare parte a apei îmbuteliate provine de fapt din apă de la robinet, așa că plătiţi doar pentru plastic. Prin achiziționarea unui filtru de apă profesional, veți economisi mulți bani și veți bea apă de calitate superioară, filtrată în mod corespunzător.

Filtrarea apei are beneficii mari de mediu

Apa îmbuteliată este o sursă de poluare, deoarece durează 300 de ani pentru ca sticla de plastic să se degradeze și se irosește o tonă de apă, deoarece este nevoie de o cantitate de 3 ori mai mare de apă pentru a produce sticla în sine decât pentru a umple sticla. Prin filtrarea apei de la robinet la domiciliu sau la birou, veți ajuta mediul înconjurător.

Impuritățile din apă sunt îndepărtate prin filtrare

Filtrarea apei elimină impuritățile din apă și contaminanții periculoși, cum ar fi clorul, produsele secundare de dezinfecție și metalele grele precum mercurul, plumbul și arsenul. În același timp, filtrele de apă asigură în mod inteligent reținerea mineralelor importante precum magneziu, fluor, calciu și zinc. Vă protejează de toxine și vă permite să consumați mineralele sănătoase. De asemenea, filtrele de apă previn depunerile de calcar.

Apa filtrată are gust și miros mai bun

Filtrarea apei face ca aceasta să aibă un gust și un miros mai bun deoarece impuritățile sunt îndepărtate. Se obține o aromă mai răcoritoare și îmbunătățită, rezultând o senzaţie de satisfacție mai mare după consumul de apă filtrată. Apa de la robinet tinde să aibă gust și miros de clor, în timp ce apa distilată are majoritatea mineralelor îndepărtate și, prin urmare, va avea un gust foarte fad. Apa filtrată îndepărtează contaminanții, dar lasă mineralele care fac apa să aibă un gust bun.

Filtrarea apei vă îmbunătățește starea de sănătate

Sistemele de filtrare a apei sunt bune pentru sănătatea noastră. Printre beneficii se numără hidratarea pielii, absorbția nutrienților, pierderea în greutate, detoxifierea, îmbunătăţirea digestiei și reducerea riscului de cancer. Consumul de apă pură ajută la susținerea sistemului imunitar și a funcției de sănătate mintală.

Filtrele de apă necesită întreținere redusă

Filtrele de apă sunt convenabile și ușor de utilizat. Produsele de filtrare a apei sunt durabile, portabile, ușor de schimbat pentru o filtrare rapidă și necesită întreținere redusă.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile filtrelor de apă. Filtrarea apei de la robinet vine cu beneficii de comoditate, sănătate, mediu, financiare și de aromă.

Dacă sunteți în căutarea unei căni filtrante robuste și care să economisească spațiu, oricare dintre modelele disponibile de cani filtrante ZeroWater oferă combinația perfectă de funcționalitate și știință a filtrării.

You might also like