5 activități prin care îți poți exersa limba engleză

Învățarea unei limbi străine îți aduce numeroase beneficii, mai exact: îți îmbunătățește memoria, îți dezvoltă gândirea și îți îmbogățește vocabularul. Limba engleză este o limbă de circulație internațională care se folosește în toate mediile de comunicare. Din acest motiv, unii părinți îi încurajează pe cei mici să studieze limba engleză încă de la grădiniță.

Indiferent la ce nivel cunoști limba engleză, poți oricând să-ți îmbunătățești abilitățile de scriere sau comunicare. Pentru aceasta, îți recomandăm câteva activități care vor face învățarea limbii engleze o activitate plăcută:

 

Citește cărți în limba engleză

Lectura este printre cele mai recomandate activități prin care îți poți exersa noțiunile în limba engleză. Fie că preferi să citești cărțile preferate traduse în limba engleză, fie că dorești să citești anumite cărți în original, în funcție de nivelul la care cunoști această limbă străină, ai la dispoziție o mulțime de titluri din care să alegi. În anticariate găsești cărți ieftine în engleză, ale celor mai cunoscuți autori, cărți cu exerciții, dar…

Citeste continuarea Aici

You might also like