3 idei de ținute chic și moderne pentru femei plus size

Te bucuri de o siluetă plus size? Deși trebuie să fii atentă la piesele pe care le porți, acest lucru nu înseamnă că nu poți alege ceea ce îți place. Există numeroase variante de ținute pentru care poți opta, chiar dacă ai forme generoase.

 

Vei arăta minunat dacă ții cont de câteva sfaturi de stil, pentru ca silueta plus size să fie pusă în evidență. Iată care sunt ideile de ținute moderne pentru femeile plus size, din rândurile de mai jos!

Rochii moderne

Rochiile sunt articole la care nu trebuie să renunți niciodată. Cu ajutorul lor, vei evidenția silueta voluptoasă, pentru un look de zile mari. Iată câteva rochii pe care merită să le ai în garderobă:

Rochia petrecută, cu mâneci sau fără. Acest model arată perfect cu o pereche de sandale cu toc, pentru o ținută pe care să o porți la un eveniment special. Dacă vrei să distragi atenția de la anumite zone ale corpului, este indicat să porți rochiile petrecute în nuanțe închise. Pentru o ținută de zi, rochia petrecută arată excelent și cu balerini sau espadrile comode. În sezonul rece, ți se potrivesc și rochiile petrecute din materiale groase, precum catifeaua, pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like